Levha saclar; yapı endüstrisinde kendisine kullanım alanı bulan, yüksek stabilite ve durağanlık özellikleri sergileyen, uzun ömürlü saclardır. Diğer levha türlerinden farklı olarak alaşım unsurlarında dayanıklılık içerir. Ayrıca kullanım işlevlerini arttıracak elementleri içerisinde barındırır. Birçok ihtiyaca yönelik olarak tercih edilebilir ve kullanılabilir.
Levha saclar, öncelikli olarak birçok çok yönlü kullanım çeşitliliğine sahiptir. Üretim tesislerinde, otomobil sanayiinde, ağır sanayi kollarında kullanılabilir. Alüminyum, teneke sac, metal sac levha gibi çeşitleri bulunmaktadır. Her bir çeşidin kendine özgü özellikleri bulunmaktadır. Levha sacların işlevsel özellikleri ise şu şekildedir;
Levha sac çeşitleri, üretimde kullanılan malzeme türüne göre oluşturulur. En sık tercih edilen levha saclar şu şekildedir;
Bunlar haricinde sac levha elde edilebilecek başka malzemeler de bulunur. Bu malzemeler şu şekildedir;
Standart levha sacların kalınlığı 5,00 mm – 200,00 mm arasında olabilir. Genişliği ise genel olarak 100 cm ile 380 cm arasındadır. Yine de kullanılacak alana göre özel taleplerde bulunulabilir.
Levha sac fiyatları, üretim maliyetlerinden kâr marjına kadar farklı pek çok faktöre göre belirlenir. Üretim maliyetleri genel olarak piyasa koşullarıyla alakalıyken kâr marjı gibi unsurlar firma ile alakalıdır.
Levha sac fiyatı belirlenirken ürünün ağırlığı çok önemlidir. Levha sac ağırlık hesaplama ile maliyetler aşağı yukarı ortaya çıkmaktadır. Levha sac ölçüleri, üretim standartlarına göre belirlenebilir. Ayrıca boyutları siz de belirleyebilirsiniz.
Levha sacların hangi malzemeden üretildiği çok önemlidir. Örneğin alüminyum ile çelik saclar arasında fiyat farklılıkları olacaktır. Detaylı fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ölçü, ağırlık, hammadde gibi bilgilere göre birim fiyatlar belirlenecektir.
Piyasa koşulları içerisinde en uygun fiyat garantisiyle kaliteli ürünleri sizler için sunmaktayız. Üretim tesisimiz, kalite standartlarına uygun üretim için özel olarak oluşturulmuştur. Levha sac çeşitleri için de aynı kalite ve üretim standartları geçerlidir.